tiistai 3. helmikuuta 2015

Lukutoukka koukussa..

..Nappasin tällaisen haavi ammolla. Pitihän siihen siltä istumalta heti ottaa lähempää kontaktia ja katsoa mitä se on syönyt:

Illan kirjallisuusnurkassamme meillä on täällä tänään tällainen tekele häpeämässä painosmääriään ja kirjoitusvirheitän. "Oivallinen onkimies" näyttää lukevan arvatenkin etukannessaan. On siinä jokin kuvakin tällättynä. Mikä lie.

Tämä pitäisi nyt sitten jaksaa plärätä läpi ja lytätä kunnolla johonkin rakoon kirjastoauton tunkintueksi.
Nopea nuuhkaisu ei tuottanut mitään aiheeseen liittyvää mielikuvaa kaloista tai talousjätevesistöistä. Musiikin puolelta lähinnä jotain pölypunkin ja klassisen astman sekameteliä. Kai se on tämäkin sitten ihan avattava, tuleville lukijoilleen ja muille optimisteille.

Näyttäisi olevan paljon pulinaa kaloista. ja kalastuksesta. Kaverin huvittava kirjoitustyyli ja pukeutuminen selittyy onneksi opuksen auttamattomalla vanhuudella. Jumalauta, 1600 luvulla kirjoitettu! Eikö nyt yhtään vanhempaa nidettä taaskaan osunut kohdalle. Seuraavaksi varmaan huomaan että nide on täynnä jonninjoutavia yksityiskohtia vaikka kyseessä on puhtaasti kalajutuista kasattu tekele. No niin.

Olen nyt sivulla kahdeksan ja voi olla että luen tämän loppuun jos en parempaa tekemistä eristyssellissä keksi mutta loppuarvostelun paikka häämöttää jo kuin koukuton siima vetävän kädessä:
Melko köykäinen verkonpainohan tämä kovakantinen vihkonen kalastuksen proosallisista iloista on mutta kyllä tällä pienempiä sinttejä kaiketi ihan hengettömäksi hakkaa. Tai kuivattaa kukkia isoäidin kasvioon. Suosittelen lämpimästi ainakin kaikille pilkkijöille ja unettomuudesta kärsiville tämänkin kokeilemista!

Pitääpä laittaa tämä kaverille menemään vaikka ystävänpäivälahjaksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti